Abonnementen

Wilt u elke maand genieten van prachtige kunstbloemen in uw huis of bedrijf? Dan is ons abonnement de perfecte oplossing voor u! Met ons abonnement ontvangt u elke maand of kwartaal een nieuw boeket van hoogwaardige kunstbloemen, samengesteld door onze professionele bloemisten.

U kunt kiezen uit verschillende abonnementen, aangepast aan uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een klein boeketje voor op de eettafel of een groot arrangement voor in de lobby van uw bedrijf, wij hebben het abonnement dat bij u past.

Het abonnement is niet alleen handig, maar ook voordelig. U profiteert van aantrekkelijke kortingen en u hoeft u geen zorgen te maken over het regelmatig kopen van nieuwe bloemen. Onze kunstbloemen blijven namelijk jarenlang mooi en fris.

Het afsluiten van een abonnement is heel eenvoudig. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons een handje helpen door alvast uw wensen te omschrijven in het bericht. Onze bloemisten nemen vervolgens contact met u op om de details door te nemen en uw wensen nog eens te bespreken. Zo weet u zeker dat u elke maand of kwartaal weer kunt genieten van prachtige kunstbloemen, passend bij uw stijl en interieur.