Over flowertje.nl

Het begon allemaal toen Sofie op een dag een prachtig boeket kocht voor haar moeder's verjaardag. Ze was zo blij met de bloemen dat ze ze zelfs na een paar weken nog niet weg wilde gooien. Maar de bloemen waren helemaal verwelkt en zagen er verschrikkelijk uit. Sofie baalde hier enorm van en dacht bij zichzelf: "Waarom kan ik niet het hele jaar door genieten van mooie bloemen in huis?"

 

Ze besloot om op onderzoek uit te gaan en kwam al snel tot de ontdekking dat er wel degelijk een manier was om het hele jaar door van mooie bloemen te genieten, namelijk met kunstbloemen! Sofie raakte geïnspireerd en begon met het ontwerpen van haar eigen kunstbloemen.

Het duurde niet lang voordat mensen om haar heen begonnen te vragen waar ze die mooie bloemen vandaan had. Sofie besloot om haar eigen kunstbloemenbedrijf te starten en zo begon het avontuur van flowertje.nl

 

Vandaag de dag is flowertje.nl een bloeiend bedrijf met een breed assortiment aan kunstbloemen en -planten. Het bedrijf is opgericht met als doel om mensen te laten genieten van mooie bloemen, zonder zich zorgen te hoeven maken over verwelking of onderhoud. Of je nu op zoek bent naar een boeket voor thuis, op kantoor, of als cadeau, bij flowertje.nl vind je altijd wat je zoekt.

Het begon allemaal met één vrouw die op zoek was naar een oplossing om het hele jaar door van mooie bloemen te genieten. Nu heeft flowertje.nl de droom van Sofie verwezenlijkt en mensen over de hele wereld in staat gesteld om te genieten van prachtige kunstbloemen. 

 

 

Bij flowertje.nl zijn we ontzettend dankbaar voor onze geweldige klanten. Zonder jullie zouden we nooit zo'n succesvol bedrijf hebben kunnen opbouwen. Daarom willen we jullie graag bedanken voor jullie loyaliteit en vertrouwen in ons.

We weten dat er veel keuze is als het gaat om het kopen van bloemen en decoraties voor in huis. Daarom waarderen we het des te meer dat jullie voor flowertje.nl kiezen. Jullie hebben ons in staat gesteld om onze passie voor kunstbloemen te delen en anderen te inspireren om hun interieur op te fleuren met prachtige bloemen en planten.

 

We willen benadrukken dat we ons altijd bewust zijn van het feit dat onze klanten onze beste ambassadeurs zijn. Jullie positieve feedback en mond-tot-mondreclame zijn van onschatbare waarde voor ons. We kunnen ons geen betere manier voorstellen om ons bedrijf te laten groeien dan door het vertrouwen en de steun van onze geweldige klanten.

Dus, nogmaals: dank jullie wel! We waarderen jullie allemaal enorm en we zullen er altijd naar streven om de best mogelijke service en producten te leveren.

Bij flowertje.nl staat de klant centraal en we zullen er alles aan doen om jullie tevreden te houden.